Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Wie ben ik

Mijn naam is Nathalie. Geboren ondernemer met passie en liefde voor haar vak.
Sinds 2003 zelfstandig ondernemer in de beauty branche. Direct na school met 17 jaar al begonnen met ondernemen. Na meerdere jaren een succesvolle, grote zonnestudio met schoonheidssalon te hebben gehad, heb ik in 2011 besloten deze te verkopen en zonder personeel, klein verder te gaan. Zelf alle behandelingen uitvoeren is namelijk wat ik het liefste doe!

Ik ben gediplomeerd Microblading artist opgeleid bij de internationale Elite Microblading Academy en allround opgeleid tot permanente make up specialist bij internationaal bekende Yevegenia Clinic. 

Bij Natural Cosmetics Elburg wordt er alleen gewerkt met in de EU goed gekeurde, veilige, vooraanstaande merk producten om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden.

De Salon

Natural Cosmetics is een knusse, gezellige schoonheid salon in Elburg. In deze salon wordt er gewerkt met de nieuwste behandelmethoden op het gebied van permanente make up. Ons uitgangspunt hierin is altijd een zo natuurlijk mogelijk eind resultaat te behalen.

Kwaliteit en professionaliteit is waar ik voor sta. Ik ben geduldig en perfectionistisch en neem altijd voldoende tijd om iedere permanente make up behandeling tot een mooi resultaat te brengen.

" Beauty inspired by nature...."

Graag tot ziens, liefs Nathalie